دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ , 12 May 2025
رئیس کمیته تجهیزات پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهمترین دغدغه تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی را نوسانات ارزی و بی‌ثباتی قیمت‌ها دانست که توان سرمایه‌گذاری و تولید را کاهش داده و با تاکید بر لزوم اصلاح ساختار اقتصادی کشور، گفت: ما نباید تنها تحریم خارجی را دشمن بدانیم زیرا برخی افراد در داخل کشور، خواسته یا ناخواسته به تحریم دامن می‌زنند و باید شناسایی و مهار شوند. البته حتی اگر عضوی از شبکه نفوذ هم نباشند وقتی با رفتارهایشان به تولید آسیب می‌زنند، باید پاسخگو باشند.
تحریم‌های داخلی، تولید تجهیزات پزشکی را زمین‌گیر کرده است
به گزارش فانا، مهدی فلاح در تشریح نشست امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ماه) کمیته تجهیزات پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بررسی راهکارهای تحقق شعار سال (سرمایه گذاری برای تولید) با حضور مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، رئیس هیات ‌امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران و تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: این نشست با هدف شنیدن دغدغه‌های تولیدکنندگان و بررسی موانعی که در مسیر تولید تجهیزات پزشکی وجود دارد، برگزار شد.

وی افزود: نقطه مشترک افراد حاضر در نشست، مشکلات ناشی از نوسانات ارزی، بی‌ثباتی و عدم ثبات قیمت ها و کاهش توان سرمایه‌گذاری و تولید بود که همگی ناشی از اقتصاد بیمار کشور است.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات تولید، ابتدا باید ریشه‌های اقتصادی آن اصلاح شود، ادامه داد: تک‌نرخی شدن ارز، کنترل تورم، ساماندهی تسهیلات بانکی و فراهم‌سازی سازوکارهای موثر برای پرداخت‌های تولیدکنندگان از جمله الزامات این مسیر است.

فلاح یادآور شد: افراد حاضر در نشست به موانع متعددی در حوزه‌های مختلف از جمله استانداردها، مجوزها، پروانه‌ها، گمرک، قوانین مرتبط با وزارت صمت و مسائل اجرایی وزارت کشور اشاره کردند و این‌ها مسائلی تخصصی است که حل و فصل آنها نیازمند هماهنگی و همکاری بین‌بخشی است.

فلاح با یادآوری اینکه جلسات آتی کمیته تجهیزات پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به‌صورت تخصصی و مستمر برگزار می‌شود، گفت: جلسات کمیته به یکی از حوزه‌های مورد اشاره مانند گمرک، مالیات، بانک مرکزی، صمت یا وزارت کشور اختصاص خواهد داشت و پس از بررسی‌های سه‌ماهه، جلسه‌ای جامع در کمیسیون اصل ۹۰ با حضور مسئولان مربوطه برگزار می‌شود تا از ظرفیت نظارتی  برای رفع موانع استفاده شود.

وی ادامه داد: کمیسیون بهداشت رویکرد ایجابی دارد و در تلاش است با قانون‌گذاری و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌ها، موانع تولید را کاهش دهد اما وقتی مشاهده می‌شود که برخی دستگاه‌ها یا افراد به‌صورت سلیقه‌ای و برخلاف قانون عمل می‌کنند، باید قوه قضاییه وارد عمل شود و با آن‌ها برخورد کند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با انتقاد از برخی رفتارهای داخلی که مانع تولید و در نهایت آسیب‌زننده به سلامت مردم هستند، گفت: ما نباید تنها تحریم خارجی را دشمن بدانیم زیرا برخی افراد در داخل کشور، خواسته یا ناخواسته به تحریم دامن می‌زنند و باید شناسایی و مهار شوند البته حتی اگر عضوی از شبکه نفوذ هم نباشند وقتی با رفتارهایشان به تولید آسیب می‌زنند، باید پاسخگو باشند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ابراز امیدواری کرد که با استمرار جلسات تخصصی و هماهنگی میان دستگاه‌ها در سال جدید بتوان گام‌های موثری برای حمایت از تولید تجهیزات پزشکی و ارتقای سلامت مردم برداشت.
 
منبع : خبرگزاری خانه ملت
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده